nieuws

Voormalige partners Kruys gaan verder als Eclipse

Archief

André Geurts (51) en Ab Veuger (48) zijn onder de naam Eclipse Hypotheken gestart met een formule op het terrein van de financiële planning. “Daarbij is niet de rente het uitgangspunt voor de financiering, maar het levenspad van de consument.” Het gaat om een totaal financieel plan, aldus de initiatiefnemers.

Geurts en Veuger waren enkele jaren geleden in dienst bij Kruys Assurantiën in Rotterdam. In juli 1998 verkocht eigenaar Joop Kruys het in 1930 door zijn vader gestichte assurantiebedrijf aan P. Schreuder & Co. Drie van de zes medewerkers verhuisden mee.
Kruys zelf, Geurts en Veuger besloten onder een nieuwe vlag verder te gaan: Kruys & Partners. Onder impuls van de vooral op levengebied actieve Geurts en Veuger werd gedacht aan een toekomst op het terrein van de financiële planning.
Uiteen
De veronderstelde chemie tussen het drietal bleek al vrij snel niet meer aanwezig te zijn. Kruys enerzijds en Geurts en Veuger anderzijds zaten niet op dezelfde (denk)lijn. Per 1 juli vorig jaar viel het driemanschap uiteen. Kruys is in oktober in dienst getreden bij de Ichthus Hogeschool en is nauw betrokken bij het Innovatiencentrum dat door deze instelling in het leven is geroepen.
Eclipse is nu op zoek naar mede-vennoten: financieel adviseurs die zich willen toeleggen op advisering en de administratie van de dossiers laten verzorgen door Eclipse. De formule behelst een integratie van de volgende financiële diensten: hypotheken, pensioenen, financieringen en verzekeringen.
Het team van Eclipse voor het vernieuwde pand aan de Straatweg in Rotterdam, staand acceptant Petra Barendregt en directeur Ab Veuger, zittend office-manager Alby Jager en directeur André Geurts.

Reageer op dit artikel