nieuws

Voormalig Marsh-medewerkers starten eigen makelaar

Archief

Onder de naam Axle Three is in Capelle aan den IJssel een nieuwe co-assurantiemakelaar van start gegaan. Het bedrijf bestaat uit Paul Grimm, Richard Everaars en Robert-Jan Kroes. Het trio kent elkaar van een gezamenlijk arbeidsverleden bij Marsh. Grimm was laatstelijk onderdirecteur bij makelaarsbedrijf Concordia (voorheen Tax-Holland), Everaars was werkzaam bij CED-dochter Q-Risk en Kroes komt van Allianz Global Risks, waar hij acceptant was. “We hebben veel ervaring in acceptatie en schadebehandeling”, zegt Kroes. “Onze toegevoegde waarde moet hem zitten in de onconventionele persoonlijke benadering. Bij veel bedrijven heeft de klant steeds met andere mensen contact; wij willen ervoor zorgen dat dat bij ons niet het geval is.” 

Axle Three richt zich op de co-assurantiemakelaardij; de doelgroep varieert van het mkb tot multinationals. Daarnaast worden risicomanagementdiensten aangeboden. Het adres van Axle Three, ook op internet te vinden op www.axlethree.nl, is Rivium Tweede Straat 42a, 2909 LG in Capelle aan den IJssel.
 

Reageer op dit artikel