nieuws

Voogd+Voogd komt met website

Archief

Volmachtbedrijf Voogd+Voogd Verzekeringen heeft de website www.voogd.com geïntroduceerd.

Gekoppeld aan deze website is een extranet voor tussenpersonen die met Voogd+Voogd samenwerken. Via de button ‘Uw backoffice’ kan dit intermediair onder meer zijn klant- en polisgegevens inzien.
Voogd+Voogd Verzekeringen wil zich nadrukkelijk profileren als dé backoffice-organisatie voor de assurantietussenpersoon. De functies die het extranet biedt zijn: inzage in alle klant- en polisgegevens; kijk en afdruk mogelijkheden van kopiepolissen; muteren van klant- en polisgegevens; raadplegen van nieuwsrubrieken; inzage in status van schadedossiers van klanten; inzage in de financiële administratie van klanten.
Binnenkort wordt het extranet uitgebreid met een offertemodule premieberekening voor bromfietsverzekeringen en daaraan gekoppeld een transactiemodule voor het online sluiten van deze polis. Zo’n zelfde module wordt ook gerealiseerd voor autoverzekeringen. Verder komt er een servicemodule managementinformatie. Hiermee beschikt de tussenpersoon over alle informatie die betrekking heeft op zijn portefeuille.
Voor consumenten die de site bezoeken is er algemene informatie te vinden over de organisatie. Wil men informatie over producten dan wordt men doorverwezen naar met Voogd+Voogd samenwerkende tussenpersonen.

Reageer op dit artikel