nieuws

Voogd & Voogd sluit 50.000 polissen online

Archief

Klanten van tussenpersonen die zijn aangesloten bij backoffice- en volmachtbedrijf Voogd & Voogd hebben de afgelopen twee jaar bijna 50.000 polissen online gesloten. “Het zijn vooral producten in de hoek van motorrijtuigen”, laat directeur Erik de Voogd weten. Hoeveel het in premieomzet is, wil hij echter niet zeggen. “Wij zijn hier wel zeer tevreden over.”

“Bij de analyse van de cijfers zien we wel heel duidelijk een grote behoefte aan het vergelijken van producten, vooral op het gebied van autoverzekeringen”, aldus De Voogd. Verder is hij van mening dat het blijven groeien van de omzet bij het intermediair steeds moeilijker wordt. “Bij autodealers is de verkoop met 20% gedaald. Dat zegt wel wat over de economie en dat merkt de tussenpersoon dus ook.”

Reageer op dit artikel