nieuws

Voogd biedt internetmarktplaats voor intermediair

Archief

Voogd & Voogd biedt sinds deze week het intermediair een marktplaats op internet waar twintig producten van zeventig verzekeraars met elkaar vergeleken (premie en polisvoorwaarden) én deels gesloten kunnen worden. Daarvoor is het bedrijf een samenwerking aangegaan met MoneyView. 

Voor deze marktplaats gebruikt Voogd & Voogd het eigen premieberekenings- en acceptatieprogramma Klik & Sluit Online, dat een directe verbinding maakt met de vernieuwde Diagnose-applicatie van MoneyView. Daarnaast kan het intermediair Klik & Sluit Webmodules op de eigen site plaatsen, waarmee de consument kan vergelijken en in sommige gevallen ook direct kan sluiten. 
Het intermediair kan kiezen uit drie abonnementsvormen. Tot 1 januari kan het intermediair gratis gebruikmaken van de meest uitgebreide abonnementsvorm, waarin naast de eigen producten ook producten van intermediairmaatschappijen, direct-writers en andere volmachtbedrijven zijn opgenomen. Voor DIN-leden is een apart arrangement samengesteld.
 

Reageer op dit artikel