nieuws

Volmachten AXA, Avéro en Monuta

Archief

AXA, Avéro Achmea en Monuta hebben de afgelopen weken nieuwe volmachten verstrekt.

AXA Schade heeft volmachten verleend aan Cantos-Malherbe en Fondas, beide onderdeel van ING Assurantiekantoren. De volmachten zijn verstrekt in het kader van de particuliere schadepool van ING Assurantiekantoren, waarin AXA leider is. De andere risicodragers zijn Aegon, Delta Lloyd, Europeesche, Fortis ASR en NN.
Ook Intrasurance heeft een AXA-volmacht verkregen. “Een
ideaal platform voor personal benefit- en doelgroepverzekeringen”, vindt directeur Volmachtmanagement Jan van de Veen. Intrasurance is op internet actief met Verzekeruzelf.nl en heeft ook volmachten van Avéro, Fortis ASR, Delta Lloyd, Unigarant, Monuta, DAS, Winterthur,
London en Elvia.
Avéro en Monuta
Avéro heeft een volmachtovereenkomst gesloten met Kröller Assurantiën, onderdeel van de Unirobe-groep. Uitvaartverzekeraar Monuta heeft een volmacht verleend aan ’t Zuiderhuis Financiële Dienstverleners (Weert). Het bedrijf telt 45 medewerkers en 9.000 klanten en heeft vestigingen in Weert, Stramproy en Nijmegen.
(Kröller, rechts) worden gadegeslagen door hun collega’s.

Reageer op dit artikel