nieuws

Volmachtbedrijf Raadhoven komt met label MedZorg

Archief

Het Veenendaalse volmachtbedrijf Raadhoven richt zich met het nieuwe label Raadhoven MedZorg op medische beroepsgroepen, zoals huisartsen, apothekers en dierenartsen.

“Onze insteek is om producten aan te bieden op het gebied van beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand, maar ook motorrijtuigen en inventarisgoederen behoren tot de mogelijkheden”, licht directeur Teun Jalink toe. Raadhoven wil met het nieuwe label maatwerk leveren, waar grote multibrancheverzekeraars zich in de visie van Jalink “in het simple risk segment nog uitsluitend richten op bulkverwerking in een volledig digitale omgeving”. Raadhoven verwacht – “gezien de roep om maatwerk in het medisch segment” – de komende twee jaar met een gelimiteerd aantal nieuwe intermediaire partijen vergaande vormen van samenwerking aan te gaan.

Reageer op dit artikel