nieuws

Volmachtbedrijf Kuiper neemt Groningse branchegenoot over Het Heerenveense

Archief

volmachtbedrijf Kuiper Verzekeringen heeft zijn Groningse branchegenoot De Haan Assurantiën overgenomen

Met deze overname versterkt Kuiper Verzekeringen (zestig medewerkers) zijn marktpositie in het noorden. Ook vorig jaar werden enkele acquisities gedaan, waaronder de aankoop van assurantieportefeuilles in Sneek en Roden. De Haan Assurantiën (vier medewerkers) richt zich op met name bedrijfsverzekeringen en schadeverzekeringen voor het midden- en kleinbedrijf. Het kantoor telt 6.250 polissen verdeeld over 2.500 relaties. De premieomzet van het bedrijf bedraagt circa ? 2,5 mln. Kuiper Verzekeringen is een van de grootste assurantiebedrijven in het noorden van het land met een landelijk netwerk en internationaal actief in scheepsverzekeringen. Het marktaandeel in pleziervaartuigenverzekeringen is volgens eigen opgave bijna 15%. Het assurantiebedrijf blijft in voor nieuwe acquisities, zegt algemeen directeur Jaap Kuiper. “Wij blijven alert op strategische posities, dat wil zeggen, portefeuilles die goed aansluiten op onze producten en dienstverlening.”

Reageer op dit artikel