nieuws

Volmacht Unigarant voor Van Lanschot Assurantiën

Archief

Unigarant/UVM heeft een volmacht verstrekt aan Van Lanschot Assurantiën. Daarmee doorbreekt de ANWB-dochter haar terughoudende beleid van de laatste jaren met betrekking tot het verlenen van volmachten.

Volgens directievoorzitter Rob Kamphuis is het geven van een volmacht aan Van Lanschot Assurantiën “verantwoord”, omdat dit assurantiebedrijf voldoende deskundige medewerkers en een goede administratie heeft. “De laatste jaren zie ik tot mijn vreugde dat er binnen het volmachtbedrijf sprake is van een snelle professionalisering. Ik verwacht dat in de komende jaren het aantal gevolmachtigden waarmee we samenwerken, zal groeien.” Volgens Ted Bosman, directeur Pensioen en Zorg bij Van Lanschot Assurantiën, is Unigarant een belangrijke zakenpartner voor zijn doelgroep van vermogende particulieren. “Ook welvarende klanten zijn kritisch op premie en voorwaarden. Zou de klant het gevoel hebben dat wij onvoldoende kritisch voor hem hebben ingekocht dan dreigen wij niet alleen de klant op het gebied van verzekeringen, maar ook als bankklant te verliezen.” Unigarant is volgens hem vooral door zijn sterke positie als verzekeraar van  watersportrisico’s interessant voor de doelgroep van Van Lanschot.

Reageer op dit artikel