nieuws

Volmacht Reaal Friesland Bank

Archief

Reaal heeft een volmacht afgegeven aan Friesland Bank Assuradeuren.

De contacten tussen beide heeft Reaal overgehouden aan de overname van de Zurich-portefeuille. Enkele maanden geleden is besloten een volmachtrelatie aan te gaan; het contract is begin deze maand ondertekend. Het volmachtbedrijf van Friesland Bank Assurantiën telt veertien medewerkers en haalt op jaarbasis zo’n e 18 mln premie uit 80.000 polissen. De verhouding particulier en midden- en kleinbedrijf is 50/50.
Eerder gaf Reaal een volmacht af aan Drenthe-Overijssel Assuradeuren (DOA), de volmachttak van NVA-lid De Witte Assurantiën. Het intermediairbedrijf in Hoogeveen, eigendom van Hotze de Witte, telt bijna vijftig medewerkers (voltijdbanen). De premieomzet van het volmachtbedrijf is bijna e 8 mln.
Reaal geeft DOA een volmacht: van links naar rechts Hotze de Witte (DOA), Hans Wilkes (Reaal), Anton Kip (DOA) en Hans Korving (Reaal).

Reageer op dit artikel