nieuws

Volmacht AXA voor Agea

Archief

AXA Schade heeft een volmacht verleend aan Agea Assuradeuren. Agea wordt daarmee het eerste Nederlands/Turks volmachtkantoor.

“In de huidige markt bestaat een grote behoefte aan doelgroepconcepten. Succesvol zijn kantoren die zich specialiseren in bepaalde doelgroepen. Agea doet dat succesvol in de Turkse gemeenschap”, aldus Jan van de Veen, directeur volmachtmanagement van AXA.
Directeur Mehmet Özdemir richt zich met Agea specifiek op de Turkse gemeenschap. Die gemeenschap telt 132.000 huishoudens en 15.000 mkb-bedrijven. Özdemir verwoordt de missie van Agea als volgt: “Agea wil het voorbeeld zijn dat nieuwe Nederlanders een wereldbedrijf op kunnen bouwen. Mensen van Turkse afkomst kunnen in dit bedrijf gemanaged en begeleid worden in hun carrière en privé, zodat zij een rolmodel kunnen zijn voor de Turkse samenleving, wonende buiten Turkije. Agea doet dit om de identiteit te bewaken zoals Kemal Atatürk, de grondlegger van de Turkse staat in 1923 heeft gedaan. Hierbij vormt de etnische afkomst, geloofsovertuiging en huidskleur geen enkel punt van discussie.”
AXA is de eerste verzekeraar die een volmacht aan Agea heeft verstrekt. Agea heeft vestigingen in Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam en Amsterdam en telt 45 werknemers.
AXA Schade), Vincent Hoenderboom (hoofd Volmachten Agea), Cees Neijenhof (volmachtmanager AXA Schade), Jan Boogaard (directeur AXA Schade) en Mehmet Özdemir (directeur Agea).

Reageer op dit artikel