nieuws

Volksverhuizing bij NN

Archief

Van vrijdag 25 juni tot en met maandag 28 juni is Nationale-Nederlanden bezig met een gigantische verhuisoperatie en daardoor beperkt bereikbaar.

In een paar dagen tijd verhuist Nationale-Nederlanden een groot aantal werkplekken van het gebouw Haagse Poort (Den Haag) naar het gebouw Delftse Poort (Rotterdam) en andersom. In de twee gebouwen wordt ook intern verhuisd. In het totaal worden 3.100 werkplekken verplaatst. Veertig verhuiswagens zijn nodig voor deze volksverhuizing.
De verhuizing is een gevolg van reorganisatie. De medewerkers huizen straks niet langer bijeen op grond van branches maar op grond van (8) regio’s.
Gedurende de verhuisdagen zijn de binnendienstmedewerkers niet bereikbaar. Buitendienstmedewerkers zijn in beginsel bereikbaar, maar mocht dit niet zo zijn, dan kan het intermediair voor zeer spoedeisende zaken uitsluitend op vrijdag en maandag, bellen met een helpdesk in Rotterdam, tel. 010.513.51.10, en een helpdesk in Den Haag, tel. 070.513.55.50.

Reageer op dit artikel