nieuws

Vlot naar Avizo

Archief

Scherpenzeler Jan Vlot heeft zijn portefeuille verkocht aan plaatsgenoot Rob Zwanink.

De 66-jarige Vlot houdt het met het oog op de Wet Financiële Dienstverlening voor gezien. Assurantiekantoor Vlot behartigde de verzekeringsbelangen van vierhonderd klanten. Zij gaan over naar Zwanink, die in het Gelderse dorp handelt onder de naam Avizo Scherpenzeel.
De portefeuille telt nu 550 klanten. Verder beheert Zwanink namens Avéro Achmea drie portefeuilles van failliete assurantiekantoren. Zwanink was tot maart 2004 accountmanager bij Levob.
Onder de naam Avizo werkt ook een kantoor in Raamsdonksveer. Die wordt geleid door Harold Adriaanse, eveneens een voormalig accountmanager van Levob. Behoudens de naam hebben de twee Avizo-kantoren geen verbintenis met elkaar.

Reageer op dit artikel