nieuws

Vlieg Adviesgroep

Archief

De Vlieg Adviesgroep heeft de zestiende vestiging geopend. Dit kantoor aan de Agoraweg in Lelystad wordt gerund door vestigingsdirecteur Harm Nouwens.

Taalgebruik
De brochures van Univé zijn voorzien van het keurmerk ‘Gewone taal’, Dit keurmerk wordt toegekend aan informatieve teksten die voldoen aan de criteria van Stichting Gemakkelijk Lezen, partner van de Stichting Lezen & Schrijven. Dit keurmerkstempel staat als eerste op de zorgbrochure van Univé over de nieuwe zorgverzekering.
Claim
Vereniging Achmea heeft met de andere aandeelhouders van Eureko een claim ingediend tegen de Republiek Polen bij de Utrechtse arrondissementsrechtbank. In de claim wordt gevraagd om een compensatie van _ 725 mln in verband met het niet realiseren door de Poolse staat van een overeengekomen beursgang van de Poolse verzekeraar PZU. Hierdoor kon Eureko de eigen beursgang niet doorzetten.
Reaal en Amedia
Reaal-tussenpersonen die gebruik maken van een Amedia-pakket (Dias, Assis en Assis2000) en de offertesoftware van Reaal (In Support) kunnen voortaan ‘gimmen’. Via de GIM-koppeling wordt de offerte automatisch aangevuld met klantgegevens uit het assurantiepakket.
Reaal spaart loyaal
Reaal Bancaire Diensten is gestart met LoyaalSparen. Rekeninghouders die maandelijks tussen de _50 en de _250 sparen, krijgen 4% rente. De rekening kan online worden aangevraagd, waarbij een tussenpersoon moet worden gekozen. Het intermediair kan LoyaalSparen ook verkopen via een banner op de eigen site.

Reageer op dit artikel