nieuws

‘Visa wil uitbreiding verzekeringspakket’

Archief

Amev en de credit card-organisatie Visa Card Services (VSB International) onderzoeken de mogelijkheden tot uitbreiding van de samenwerking. Vooral het aanbieden van meer verzekeringen aan de 1,5 miljoen kaarthouders van Visa wordt als een serieuze optie bestudeerd. Het onderzoek maakt deel uit van de concernbrede studie naar synergie-voordelen tussen de werkmaatschappijen van Fortis Nederland, zegt een woordvoerder van Amev.

Visa Card Services biedt, in samenwerking met Amev, kaarthouders nu al reisverzekeringen (via Goldcard) en ‘aankoopverzekeringen’ (dekking tegen diefstal, vermissing of beschadiging van aangekochte goederen) aan. Het bedrijf is sinds kort gevestigd in Diemen, waar 160 medewerkers werkzaam zijn. De credit card wordt inmiddels geaccepteerd door ruim 60.000 bedrijven. Algemeen directeur en animator achter de Visa-card, J.J.H.W.M. Coonen is sinds begin juli werkzaam als statutair directeur van VSB Bank. Zijn opvolger is H.A. Smolders van VSB International.

Reageer op dit artikel