nieuws

Virtus Adviesgroep is maatschap van vijf

Archief

De Virtus Adviesgroep, een franchiseachtig samenwerkingsverband van tussenpersonen, is omgevormd tot een maatschap.

De ambities van de groep – begin dit jaar gesteld op tachtig leden binnen twee jaar – zijn tegelijkertijd fors bijgesteld. Er zijn nu vijf maten: de vennootschap onder firma Janssen & Van Leeuwen (Waalre) en de besloten vennootschappen Kempen Jacobs (Nuenen), Respect (De Bilt), Van den Haspel & Sprikkelman (Rotterdam) en Theo Grandia (Kerkdriel). Nog dit jaar moet de maatschap tien maten tellen.
Nieuwe toetreders moeten een investering van f 25.000 doen. De maatschap betrekt diensten op het gebied van inkoop, marketing, administratie en opleiding van Virtus Adviesgroep in Waalre. Aandeelhouders van Virtus Adviesgroep BV zijn René Graafsma en Pim van Leeuwen. De Virtus-kantoren doen momenteel de meeste zaken met Erasmus, AXA, Westland/Utrecht, Nationale-Nederlanden, FairGo en Amev-Interlloyd.

Reageer op dit artikel