nieuws

VinPlan komt met nieuwe versie FP-software

Archief

Softwarebedrijf VinPlan komt met een nieuwe versie van het financiële planningspakket.

Aan de nieuwe versie 2000.3 die vanaf 1 oktober beschikbaar zal zijn, is onder meer een geïntegreerde rapportgenerator togevoegd, een wizard voor berekening van het pensioen-hiaat, een mogelijkheid van winstreserve-mutatie voor dga in de module ‘Staking onderneming en een module ‘Maximale Fiscale Lijfrente Aftrek. Verder is het mogelijk gegevens op te slaan in een database. Een netwerkversie is tegen meerprijs te bestellen.
Verder is de interface gemoderniseerd, zijn extra functionaliteiten voor neveninkomsten, herbeleggingen en rendementsberekeningen toegevoegd en is het programma geactualiseerd voor het Belastingplan 2001.
Een demo van de nieuwe versie kan via de website van VinPlan (www.vinplan.nl) binnengehaald worden op de eigen pc.

Reageer op dit artikel