nieuws

Vijftig hypotheekkeur- merken in Zuid-Holland

Archief

Gisteren zijn in de provincie Zuid-Holland de eerste keurmerken voor hypotheekbemiddeling uitgereikt.

In Den Haag kregen ongeveer vijftig bemiddelaars het Keurmerk Hypotheek Bemiddeling uitgereikt, uit handen van Tweede Kamerlid Tineke Witteveen-Hevinga (PvdA). In totaal hebben tachtig bemiddelaars zich voor het keurmerk aangemeld.
Eerder is het ‘vestiging gebonden’ keurmerk uitgereikt aan 82 bemiddelingsbedrijven in de provincies Utrecht, Flevoland en Noord-Holland. De Stichting Keurmerk Hypotheek Bemiddeling (SKHB) hoopt nog deze zomer in alle provincies het keurmerk te hebben uitgereikt.
Inmiddels heeft de stichting een Internet-site (www.skhb.nl) geopend. Daar is onder meer via een zoeksysteem te achterhalen welke hypotheekbemiddelaar in een bepaalde regio in bezit is van het keurmerk.

Reageer op dit artikel