nieuws

Vijfde WIA-product Fortis

Archief

Fortis ASR introduceert een nieuwe productoplossing voor de WIA: de collectieve WIA-Aanvullingsverzekering Uitgebreid.

De WIA-Aanvullingsverzekering Uitgebreid is een collectieve verzekering. Deze keert – ongeacht het soort WIA-uitkering en het al dan niet kunnen benutten van de restverdiencapaciteit – een vast percentage van het inkomen uit bij arbeidsongeschiktheid.
Bij arbeidsongeschiktheid van 35% tot 55% wordt 50% van het verzekerde bedrag uitgekeerd. Bij 55% of meer arbeidsongeschiktheid is dit percentage 100%. De hoogte van het verzekerde bedrag is naar keuze 10%, 15% of 20% van het salaris van de werknemer.
Fortis introduceerde al eerder de vier WIA-producten: de WGA-verzekering Eigen Risico, de WGA-Gat verzekering, de WIA-Bodemverzekering en de WIA-Excedent verzekering. Alle producten worden ook onder label van De Amersfoortse aangeboden.

Reageer op dit artikel