nieuws

Vijf nieuwe volmachten Aegon

Archief

Aegon heeft vijf nieuwe volmachten verleend. Contracten zijn getekend met de kantoren van Census in Sneek, Salix in Enschede, MidStaete in Zeist, Noordborgh in Heerhugowaard en VanKlaverenStigther in Spijkenisse.

Op de foto van links naar rechts: Richard Cator (Aegon; volmachtmanager West), Mirjam Weegink (Salix), Sitske Mauritsz (Aegon; MT-lid Schade), Harry van der Zwan (Aegon; MT-lid Intermediair), Age Walthuis (Aegon; salesmanager NoordOost), Jan Hollaar (Aegon; salesmanager West), Bert Hoogeboom (Noordborgh), Huug den Dru (Noordborgh), Dolf Burger (Aegon; volmachtbeheerder), Ursula Kloosterman (Census), Bouke de Jong (Census), Roeland Westerbeek (MidStaete), Robin Zwaneveld (Aegon; volmachtmanager NoordOost), Lex de Bruin (MidStaete) en Hans Gerritsen (Aegon; MT-voorzitter Schade).
De ondertekening met van de overeenkomst met VanKlaverenStigther heeft tijdens een aparte sessie plaatsgevonden.

Reageer op dit artikel