nieuws

Vierjarig contract Scire en IFK

Archief

Instituut Scire, onderdeel van Avans+, en het Instituut voor Fiscale Kennisoverdracht (IFK) hebben een vierjarig contract gesloten om samen opleidingen te verzorgen voor professionals in de financiële dienstverlening.

Het gaat met name om de leergang FFP, SEH en employee benefits (Nefeb) en de WFT-leergangen. Daarnaast zetten zij de permanente educatie voor de FFP gezamenlijk in de markt.
Volgens de instituten is het contract meer dan een formele bevestiging van de hechte samenwerking die beide organisaties al jaren hebben op het gebied van financiële dienstverlening. “Het genereert tevens een versterking van zowel de kennis van de markt en de onderwijskundige kennis van Avans+/Instituut Scire als van de inhoudelijke kennis van IFK.”

Reageer op dit artikel