nieuws

Vierhonderdste kantoor voor Box

Archief

Inkoop- en serviceformule Box Finance heeft de vierhonderdste deelnemer aangesloten.

De mijlpaal werd bereikt door Creon Financiële Dienstverlening (drie medewerkers) uit ‘s-Gravenmoer. Box biedt een servicepakket bestaande uit onder meer een startpagina, een voorwaardenvergelijker, gratis product- en praktijktrainingen, wekelijkse nieuwsberichten, gratis opleidingen en software.
Box Finance fuseerde vorig jaar met inkoopcombinatie Kombin tot KomBo. Box is na die fusie als label blijven bestaan; KomBo, waarbij Box zelf ook is aangesloten, richt zich op het bieden van financiële producten aan andere inkoopcombinaties, franchiseorganisaties en verzekeraars. Daarnaast heeft KomBo vestigingen die de backoffice verzorgen voor dertien hypotheekverstrekkers en vier verzekeraars.

Reageer op dit artikel