nieuws

Vier Zuidhollandse assurantiekantoren richten samen volmachtbedrijf

Archief

op

Vier Zuidhollandse assurantiekantoren hebben gezamenlijk een volmachtbedrijf opgericht onder de naam Vaklloyd Assuradeuren. Dit nieuwe bedrijf is gevestigd in Capelle a/d IJssel.
De drang naar kostenverlaging door vergroting van de efficiency is verreweg het belangrijkste motief voor de oprichting van het assuradeurenbedrijf, zegt een van de initiatiefnemers, directeur A.H. Korenhof van Korenhof Verzekeringen in Schoonhoven.
De andere participanten in het volmachtbedrijf zijn: DSW Assuradeuren in Oud-Beijerland, Blok & Van Vliet Adviesgroep in Gouda, en assurantiekantoor De Kievit in Capelle a/d IJssel. In het pand van De Kievit is ook Vaklloyd gehuisvest.
Het viertal assurantiekantoren heeft volmachten van de verzekeraars Aegon, Amev, AmLon, Delta Lloyd, DAS Rechtsbijstand, Interlloyd, Nieuwe Hollandse Lloyd, Nieuw Rotterdam, NN, en Royal Nederland.
Het volmachtbedrijf Vaklloyd streeft ernaar om volmachten te hebben voor zowel particuliere als bedrijfsmatige verzekeringen van maximaal twaalf risicodragers. Een van hen is reeds bekend: Elvia Reisverzekeringen. De andere namen worden later bekendgemaakt. Daaronder bevinden zich in elk geval de vier grootste maatschappijen, zegt Korenhof.
Samen met B. den Doolaard (DSW Assuradeuren) vormt hij de directie van Vaklloyd Assuradeuren.
Het postadres van Vaklloyd is: Johan de Wittstraat 2, 2902 HG Capelle a/d IJssel. Tel. 010 – 450.58.22.

Reageer op dit artikel