nieuws

Vier annuleringspolissen met vaste premie bij Elvia

Archief

Reisverzekeraar Elvia heeft vier kortlopende annuleringspolissen tegen vaste premie geïntroduceerd. De nieuwe producten worden vooralsnog tot 1 oktober via de reisbureaus afgezet, aldus Elvia.

Met de lancering van de nieuwe annuleringsverzekeringen speelt Elvia in op de trend naar de verkoop van losse tickets en/of verhuur van accommodaties, alsmede de toenemende verkoop van last-minutereizen. Met grote sportevenementen als het EK-voetbal en de Olympische Spelen voor de deur zal die trend alleen maar toenemen, verwacht de reisverzekeraar.
De vier annuleringsverzekeringen dekken de kosten voor vervoer (vliegtuig, trein, bus of veerboot), accommodatiehuur, last-minutereizen (binnen vier weken voor vertrek) en voor het risico van het afbreken of onderbreken van de trip. De vaste premie van deze annuleringspolissen bedraagt respectievelijk e 19, e 34, e 24 en e 9.
Met haar initiatief zegt de maatschappij niet het voorbeeld te volgen van de concurrenten Unigarant en Europeesche die met een ticketpolis op de markt kwamen. “Nee”, zegt woordvoerder Margreet Snaas in het vakblad Reisrevue. “We zijn er wel door geprikkeld, maar deze verzekeringen zijn ontwikkeld vanuit de gedachte actief te reageren op de markt.”
De annuleringsverzekeringen zijn door de reisbureaus uitsluitend online te sluiten via de speciale website: www.elviazomer2004.nl.
De actiesite www.elviazomer2004.nl is uitsluitend door de reisbureaus te gebruiken.

Reageer op dit artikel