nieuws

Verzilver Hypotheek van Florius verzilvert overwaarde eigen huis

Archief

Florius introduceert de Verzilver Hypotheek. Dit hypotheekproduct biedt zestigplussers die een eigen woning bezitten de mogelijkheid om de overwaarde uit hun huis te halen.

Hypotheekverstrekker Florius speelt hiermee in op de groeiende behoefte van seniore huizenbezitters om tijdens hun pensioen over meer geld te beschikken. De Verzilver Hypotheek biedt, in tegenstelling tot andere producten, de garantie dat er geen restschuld ontstaat mits de woning goed onderhouden wordt en marktconform wordt verkocht. Florius neemt daarmee een risico weg.
Geen maandlasten
De Verzilver Hypotheek kent geen maandlasten. Verschuldigde rente wordt automatisch opgeteld bij de lening en pas afgelost bij verkoop van het huis. Recent onderzoek van onder meer Vereniging Eigen Huis, Aegon en Postbank wijst uit dat 88% van de vijftigplussers zich realiseert dat zij de overwaarde uit hun eigen huis kunnen gebruiken om nu wat extra geld ter beschikking te hebben. De meerderheid van oudere huizenbezitters wil de overwaarde ook daadwerkelijk te gelde maken voor zaken die het leven veraangenamen.

Reageer op dit artikel