nieuws

Verzending software via ADN mogelijk bij systeemhuis ACT

Archief

Sinds 16 mei levert het administratief Centrum voor Tussenpersonen (ACT) als eerste systeemhuis in Nederland de nieuwe functie ‘File Transfer’ aan op het Assurantie Data Netwerk. Deze functie houdt in dat ACT nieuwe software-aanpassingen direct via ADN kan verzenden naar de tussenpersoon.

Tot nu toe werden de wijzigingen in de software voor de circa 600 tussenpersonen die via ACT zijn aangesloten op ADN, aangebracht via diskettes. Via de file transfer kan dit nu sneller en goedkoper. Zodra een wijziging gereed en getest is, kan deze via ADN worden verstuurd. Aan het gebruik van de file transfer zijn voor de gebruikers van het ADN-pakket van ACT geen extra kosten verbonden. Ook ADN berekent hiervoor aan de ontvangers geen kosten.
Niet alleen ACT, maar ook andere op het ADN aangesloten aanbieders (bijvoorbeeld verzekeraars met offertesoftware) kunnen op deze wijze hun nieuwe versies aan ACT-relaties sturen.
ACT bestudeert tevens de mogelijkheden van file transfer voor de ADN-gebruikers van het eerder dit jaar overgenomen systeemhuis IBS.

Reageer op dit artikel