nieuws

Verzekeruzelf claimt weer laagste autopremie

Archief

Vergelijkingssite en volmachtbedrijf Verzekeruzelf.nl claimt – net als in januari van dit jaar – de goedkoopste autoverzekering te verkopen. De site vergeleek zelf premies in drie situaties en kwam daarbij naar eigen zeggen steeds met de laagste premie uit de bus.

Voor een volledig-cascopolis met € 125 tot € 150 eigen risico (woonplaats Haarlem) werden premies berekend voor een 35-jarige man die jaarlijks 20.000 kilometer rijdt in een Volkswagen Passat uit 2001, een 24-jarige vrouw die 12.000 kilometer aflegt in een Fiat Punto uit 1998 en een man van 52 die 30.000 kilometer rijdt in een Volvo V70 uit 2003. Qua maandpremie komt Verzekeruzelf uit op respectievelijk € 38,59, € 31,44 en € 62,57.      FBTO en Independer zitten daar steeds vlak boven. “Wij claimen niet in alle gevallen voordeliger te zijn, wel is Verzekeruzelf.nl altijd een van de drie voordeligste aanbieders bij iedere vergelijking.”
Verzekeruzelf brengt de autoverzekering in poolverband onder bij London en Avéro.
 

Reageer op dit artikel