nieuws

Verzekeringssite vergelijkt nu ook voor WelloWell

Archief

De Verzekeringssite verzorgt sinds kort ook de vergelijkingen en afhandeling van leads van auto-, reis-, en ziektekostenverzekeringen op WelloWell (ING).

Over het afgelopen boekjaar heeft de Verzekeringssite een forse groei doorgemaakt. De winst kwam uit op e 177.781. Het eigen vermogen van de onderneming groeide daardoor naar e 195.781 (18.000). Het eerste half jaar van 2004 zou de brutowinst met 157% zijn toegenomen. De omzet zou toegenomen zijn met 71%. Deze florissante cijfers zijn volgens directeur Erik Hordijk te danken aan de lancering van de nieuwe site en de toegenomen bezoekersaantallen.
Voor de rest van dit jaar verwacht Hordijk een verdere toename van de winst en omzet door onder meer het toevoegen van nieuwe vergelijkingen. Sinds begin deze maand worden al reisverzekeringen vergeleken. De komende maanden worden daar hypotheken, inboedel-, woonhuis-, avp-, motor-, ongevallen-, arbeidsongeschiktheid- en rechtsbijstandverzekeringen aan toegevoegd.
In december vorig jaar werd de vergelijkingssite MrFinch, voorheen eigendom van Achmea, overgenomen. Deze vergelijkingssite maakt inmiddels gebruik van de vergelijkingen en backoffice van de Verzekeringssite. De site zal wel als zelfstandige website blijven bestaan.

Reageer op dit artikel