nieuws

Verzekeringssite geeft alleen Delta Lloyd voldoende voor ketenintegratie

Archief

Erik Hordijk, oprichter van vergelijker en tussenpersoon de Verzekeringssite, vindt het treurig gesteld met de ketenintegratie in de branche

In het interview in AM van vandaag (pag. 10) stelt hij dat de digitale afhandelingsmogelijkheden van maatschappijen zich vaak beperken tot de extranetten. “Daarachter wordt het vaak nog gewoon met de hand verwerkt.” Alleen Delta Lloyd heeft op schadegebied volgens hem zijn zaakjes voor elkaar. Hordijk kwam tot deze conclusie na een rondje langs verzekeraars bij de start als tussenpersoon enkele maanden terug. Uiteindelijk is de Verzekeringssite in zee gegaan met volmachtbedrijf Nedaco, die volgens Hordijk wel alles digitaal kan afhandelen.  

Reageer op dit artikel