nieuws

Verzekeringsproblematiek in Polen thema congresdag

Archief

Schadeburo O&O Nederland houdt in samenwerking met haar vestiging O&O Polska op 5 juni in Nieuwegein een themadag over de verzekeringsproblematiek in Polen.

Groeiende export en toerisme naar Polen zullen daar leiden tot grotere verzekeringsproblematiek, is de verwachting van Schadeburo O&O Nederland.
Onder meer zou er behoefte zijn aan informatie over regres, opsporing gestolen voertuigen, vrijmaken en repatriëren teruggevonden voertuigen, mogelijkheden tot schade-expertise en persoonlijke assistentie in Polen.
Inleidingen over deze onderwerpen worden gehouden door directeur Hans van Oosterbosch van Schadeburo O&O Nederland en door vertegenwoordigers van het Schadeburo Polska, de Poolse verzekeraar Polisa, het Poolse expertisebureau Noma, douane, en justitie.
De dagvoorzitter is J.G. Wesselink, directeur van de Stichting Vermiste Auto Register (VAR). De voertaal op de congresdag (9.00-18.00 uur) in het Innovam Congrescentrum in Nieuwegein is Pools en Duits. Een tolk is aanwezig. De kosten bedragen f 845, ex btw.
Meer informatie: 030-60.53.200/60.53.044 (fax).

Reageer op dit artikel