nieuws

Verzekeringsloket van Sterpolis in C&A-winkel

Archief

Sterpolis gaat verzekeringsloketten inrichten in een vijftal C&A-filialen. De verzekeraar intensiveert daarmee zijn samenwerking met de warenhuisketen.

In 1996 deden C&A en Sterpolis de eerste proeven met de verkoop van verzekeringen aan klanten van het warenhuis. Folders en aanvraagformulieren van een reisverzekering en een spaarverzekering (Opgroei Spaarplan) waren tot nu toe de enige tastbare uitingen van de samenwerking. Later werd ook het Opgroei Beleggingsplan aan het bescheiden ‘assortiment’ toegevoegd.
Nu worden evenwel heuse loketten ingericht, waar de warenhuisklant meer informatie kan krijgen over diverse verzekeringen. Centraal in het loket staat een touch-screen: een monitor waarmee de klant informatie kan verkrijgen. Verder staat er een telefoon, waarmee voor vragen of het direct sluiten van een polis contact kan worden opgenomen met Sterpolis. Een bureau en een display-wand met folders en aanvraagformulieren completeren het Sterpolis-loket.
De verzekeringsstands worden op een centrale plek in het C&A-filiaal ingericht, onder meer herkenbaar aan de slogan ‘Alles waar je om geeft verzekerd’. De komende zes maanden wordt proef gedraaid in de filialen in Amstelveen, Breda, Den Haag, Haarlem en Zwolle. Het assortiment verzekeringen zal dan bestaan uit: reis-, woon-, auto-, rechtsbijstand- en ongevallenverzekeringen en een beleggingspolis.
Sterpolis en C&A halen de onderlinge band verder aan.

Reageer op dit artikel