nieuws

Verzekeringscursus Europeesche in trek

Archief

Europeesche Verzekeringen heeft vorig jaar een recordaantal cursussen voor tussenpersonen gehouden.

De bijeenkomsten, bedoeld om het intermediair kennis bij te brengen van de producten, zijn door in totaal 2.848 tussenpersonen bijgewoond. Behalve praktijkvoorbeelden krijgt de assurantietussenpersoon hier ook “argumenten die van pas komen bij de verkoop van verzekeringen” aangereikt.
Als verklaring voor de grote belangstelling noemt de reisverzekeraar de lancering van de Vakantie Garantie en de overname van de portefeuille van Schlenker Assuradeuren waardoor relaties vaker te maken krijgen met de Europeesche.
De presentaties zijn zowel op het kantoor van de Europeesche in Amsterdam als bij de kantoren gehouden.

Reageer op dit artikel