nieuws

Verzekeringen voor bodemprijzen bij makelaardij WitteWoningWinkel

Archief

Discountmakelaar WitteWoningWinkel gaat verzekeringen aanbieden tegen bodemprijzen en wil daarmee een prijzenoorlog ontketenen.

“De werkwijze van traditionele tussenpersonen is niet meer van deze tijd. Steeds meer consumenten gebruiken internet voor het vinden van informatie. Wij verwachten dat de komende jaren de omzet van traditionele tussenpersonen fors zal afnemen en dat steeds meer mensen direct gaan sluiten op internet”, zegt Herman Bruggink, marketingmanager van WitteWoningWinkel. “Prijs zal een steeds belangrijker rol spelen, omdat op internet premies en dekking eenvoudig te vergelijken zijn.”
Tien procent korting
De makelaar heeft een vergelijkingssite in het leven geroepen: www.witteverzekeringswinkel.nl. De rekenmodules Klik & Sluit (Voogd & Voogd) worden gebruikt. “Deze zoeken de gewenste dekking tegen de laagste premie. Daarbovenop geven wij nog ongeveer 10% korting. Dus niet alleen korting op die producten waar we een hoge provisie voor ontvangen, maar op alle producten”, benadrukt Bruggink.
“Doordat de consument op de site zelf het werk doet, kunnen wij tegen lage kosten en met weinig personeel werken. Daardoor kunnen wij ook deze korting bieden.”
WitteWoningWinkel heeft een agentschap bij volmachtbedrijf Voogd & Voogd en kan daardoor de premies vergelijken en sluiten van zeventien verzekeraars. “Wij zijn wel bezig omdat aantal uit te breiden”, aldus Bruggink.
Landelijk verspreid
WitteWoningWinkel is een makelaardij met 28 landelijk verspreide vestigingen. “Via de makelaardij zitten wij rechtstreeks aan tafel bij de consument. Daarnaast zullen we investeren in internetmarketing”, aldus Bruggink.
Vooralsnog biedt de makelaar auto-, inboedel-, opstal, rechtsbijstand en reisverzekeringen aan.

Reageer op dit artikel