nieuws

Verzekeraars trekken zich terug uit ArboNed

Archief

Nationale-Nederlanden, Achmea, Fortis Verzekeringen, Delta Lloyd en UWV Pensioenfonds hebben hun aandelen in de arbodienst ArboNed verkocht aan het management en aan Friesland Bank Investments.

“Met deze management buy-out krijgen wij ruimte voor een actieve groeistrategie, zowel in de verzuimmarkt als in nieuwe markten”, zegt directeur Paul Verburgt.
“Wij zetten in op het marktleiderschap in het midden- en kleinbedrijf, de motor van onze economie. Verder willen we in de grootzakelijke markt ons nieuwe integrale gezondheidsmanagement uitbouwen. Groeien willen we in de consumentenmarkt, waar we op dit moment onder meer actief zijn met reizigersvaccinaties”, aldus Verburgt.
De samenwerking met Friesland Bank Investments zou ArboNed de financiële mogelijkheid bieden om verder te investeren in nieuwe diensten, nieuwe markten en klanttevredenheid. “In de nieuwe strategie passen nadrukkelijk ook acquisities die deze koers ondersteunen”, aldus Verburgt
ArboNed is in 1994 opgericht en is met een omzet van _ 110 en 1.150 medewerkers één van de grootste spelers op de arbomarkt.

Reageer op dit artikel