nieuws

Verzekeraars en intermediair van de partij op 50PlusBeurs

Archief

Diverse financiële dienstverleners hebben de 50PlusBeurs in Utrecht, die tot en met zondag duurt, aangegrepen om zich nadrukkelijk bij de doelgroep senioren te profileren. Drie samenwerkende intermediairbedrijven introduceren er het 55+ All Inclusive Verzekeringspakket en onder meer ook de zorgverzekeraars CZ/OZ en Trias zijn er actief.

Het scherp geprijsde verzekeringspakket voor 55-plussers is ontwikkeld door de intermediairs Hemelraad & Keijzer (De Lier), Fidius (Gouda) en Ramerman & Oudsen (Winterswijk). Zij maken daarbij gebruik van volmachten van Nationale-Nederlanden, Delta Lloyd, Avéro Achmea en (leidende verzekeraar) Aegon.
Ouderen kunnen volgens de rekenvoorbeelden al snel honderden euro’s besparen op een pakket van opstal-, inboedel, aansprakelijkheids, rechtsbijstand, auto- en doorlopende reisverzekering.
Inmiddels kan ook een zorgverzekering aan het pakket worden toegevoegd. Deze is van De Amersfoortse.
Ter gelegenheid van de 50PlusBeurs is er een speciale aanbieding voor 50- tot 55-plussers die lid zijn van een van de grote ouderenbonden. Zij kunnen bij uitzondering ook al dit pakket sluiten.
Trias
Zorgverzekeraar Trias heeft in nauw overleg met de ouderenbond PCOB een seniorenpakket ontwikkeld, het Gezond 50plus Pakket. De polis is niet exclusief voor de 104.000 PCOB-leden, maar zij genieten wel een aantal extra’s, zoals terugbetaling van het lidmaatschap tijdens het eerste jaar.
Ook nieuwe leden van de PCOB kunnen het Gezond 50plus Pakket direct sluiten en krijgen het eerste jaar hun lidmaatschap ter waarde van _ 17,50 vergoed door Trias. De verzekering wordt aangeboden in twee gradaties, het Gezond 50plus pakket en het Gezond 50plus Extra pakket.
De fusiepartners CZ en OZ staan ook op de beurs. Deze zorgverzekeraars hebben onder hun verzekerden een actie gehouden onder het motto: twee kaartjes voor de prijs van één.
lucht.

Reageer op dit artikel