nieuws

Vervolg pensioengatcampagne Verbond

Archief

De belastingcampagne die het Verbond in mei en juni heeft gevoerd, krijgt begin november een vervolg.

De campagne zal bestaan uit dagbladadvertenties en radiospots. Om de campagne wat informatiever te maken, is de advertentietekst aangepast en een nieuwe radiocommercial ontwikkeld. De speciaal voor de belastingcampagne ontwikkelde internetsite www.pensioengaten.nl wordt geactualiseerd.
Net als in het voorjaar roept het Verbond verzekeraars op zich bij de campagne aan te sluiten door in eigen materiaal aan te haken bij het thema. Het Verbond hoopt daarmee het uiteindelijke effect van de campagne te verhogen. Ook de overheid zal, in het kader van meer informatie over de nieuwe belastingwetgeving, aandacht besteden aan het onderwerp oudedagsvoorzieningen.

Reageer op dit artikel