nieuws

Vervolg Geldwerk

Archief

De tv-serie Geldwerk is inmiddels hervat. Aflevering 6, 7 en 8 zijn op dinsdag 12, 19 en 26 mei te zien op TV2, vanaf 22.30 uur.

De eerste vier afleveringen van Geldwerk werden in de maanden december en januari uitgezonden. Afgelopen dinsdag was de vijfde aflevering. Het door Pieter Jan Hagens gepresenteerde programma wordt mede inhoud gegeven door medewerkers van AXA Leven, PVF Pensioenen en de Financiële Raadgevers Associatie (FRA).
In aflevering 6, dinsdag 12 mei, gaat prof.dr. Leo Stevens in op de verleiding van lenen als gevolg van de lage rente. Gail Wright vergelijkt sparen, beleggen en sparen binnen een verzekering met elkaar, terwijl Bas van Veen (PVF) ingaat op het fenomeen bedrijfssparen.
Op dinsdag 19 mei staat beleggen centraal. De wekelijkse column wordt verzorgd door Jack Spijkerman. Op dinsdag 26 mei is Urbanus de columnist en het belastingstelsel het hoofdonderwerp.
Ondertussen worden op zaterdagen de eerste vier afleveringen van Geldwerk herhaald. Deel 1 en deel 2 zijn al uitgezonden. Deel 3 en deel 4 zijn op respectievelijk 2 en 9 mei te zien op TV2, vanaf 11.10 uur.

Reageer op dit artikel