nieuws

Verslag in AM was ‘gekleurd’

Archief

Met verwondering heb ik het verslag van een kort telefonisch onderhoud van mij met de heer P. Biemans gelezen in AM nr 19.

Dat verslag is wel heel ‘gekleurd’ weergegeven. Het is bekend dat allochtonen het soms heel moeilijk kunnen hebben. Wij weten dat, omdat ons kantoor meer dan 25 jaar in Rotterdam-Zuid gevestigd was.
Onze deur stond voor hen ook wagenwijd open. Met onze kennis en kunde voorzagen wij hen van een prima op maat gesneden advies. Velen van hen zijn gewaardeerde relaties. Het probleem wat ontstond, was de groep. Die werd groter. Wij waren niet in staat met onze mensen die kwaliteit te verlenen, die naar onze mening nodig was.
Dat was in feite het antwoord op de vraag van de heer Biemans, waarom wij naar een andere lokatie verhuisden. Op onze nieuwe werkplek blijven wij Assurantieadviseurs die het product verzekering onderbouwen met een goed advies. De deur staat ook hier voor eenieder open.
P. Tinke
Tinke Assurantiën BV
Naschrift
Desgevraagd kon de heer Tinke ons geen feitelijke onjuistheden in het bewuste artikeltje aanwijzen.
P. Biemans
Redactie AM

Reageer op dit artikel