nieuws

Vernieuwde reisverzekering Royal

Archief

Royal heeft een nieuwe doorlopende reisverzekering voor particulieren geïntroduceerd. Nieuw aan het product is onder meer de optionele uitbreiding met een annuleringsdekking en meeverzekerde uitwonende studerende kinderen tot 27 jaar.

Het vernieuwde product van Royal kent bovendien een verhoging van verzekerde bedragen en verlenging van de maximaal verzekerde reisduur tot zestig dagen (eventueel uit te breiden tot negentig). Zowel het winter- als onderwatersportrisico is automatisch meeverzekerd. Tegen een premiekorting van 10% kan de verzekerde de wintersportdekking laten vervallen. De annuleringsdekking bedraagt maximaal f 2.500 per persoon en f 10.000 voor alle verzekerden tezamen per reis.
Prijs
De prijs van het product bedraagt f 125 voor een uitgebreide dekking voor een alleenstaande (bagage, buitengewone kosten, vervangend vervoer, ongevallen en genees- en tandheelkundige kosten), eventueel uit te breiden met annuleringsdekking voor f 75, automobilistenhulpverzekering f 32, geld & cheques f 75. Een gezin met kinderen betaalt voor een uitgebreide dekking f 290. Een annuleringsdekking kost hen f 150. Voor bagage, geld en cheques samen geldt een eigen risico van f 100 per gebeurtenis.

Reageer op dit artikel