nieuws

Vermogenshuys gaat digitaal met Cheappolis.nl

Archief

Intermediairbedrijf Het Vermogenshuys heeft een website gelanceerd voor het online vergelijken en sluiten van verzekeringen. Met de kreet ‘Goedkoop verzekeren’ worden consumenten gelokt naar www.cheappolis.nl.

De techniek achter Cheappolis is de module Klik & Sluit van Voogd & Voogd Diensten. Op de site zijn meer dan tien schadeverzekeringen te vinden, plus een overlijdensrisico- en uitvaartverzekering. “Ons kantoor is nu meer ingericht op levenproducten en met Cheappolis willen we ons juist op schadeverzekeringen richten”, zegt verkoopmanager Tino Boersen.
Met Cheappolis wil het 25 medewerkers tellende kantoor in Numansdorp vooral nieuwe klanten aantrekken. “En na drie weken blijkt dat het werkt”, zegt Boersen. “De bezoekers die er komen, sluiten ook.” De website is door dagbladadvertenties en zoekmachinemarketing onder de aandacht van het publiek gebracht.
Binnenkort wordt de bestaande portefeuille van Het Vermogenshuys aangeschreven. Dat gaat om zo’n 20.000 klanten. Die zijn onder meer afkomstig van de in 2005 failliet verklaarde Hestia Group. Het Vermogenshuys is eigendom van Marcel van den Berg, die ook eigenaar was van Hestia.

Reageer op dit artikel