nieuws

Vermist land- en werkmaterieel

Archief

Het Verbond van Verzekeraars roept de leden met klem op om vermist land- en werkmaterieel altijd te melden in het Vermiste Objecten Register (VOR).

Op basis van de gegevens uit het VOR kunnen niet alleen vermiste objecten worden opgespoord, maar worden ook analyses gemaakt die bijdragen aan een adequate criminaliteits- en risicobeheersing. De afgelopen tijd is echter gebleken dat verzekeraars en ook andere partijen lang niet alle vermiste objecten in het VOR melden. Een representatieve analyse is daardoor onmogelijk.
Overigens kunnen verzekerden ook zelf een melding doorgeven via de helpdesk van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit, dat het VOR sinds kort beheert. Deze helpdesk is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 071-364.17.77.

Reageer op dit artikel