nieuws

Vereniging medisch acceptanten veert op

Archief

De Nederlandse Vereniging van Medisch Acceptanten (NVMA), die als gevolg van allerlei omstandigheden een minder actieve periode kende, heeft de draad weer opgepakt.

Kortgeleden is de eerste aflevering van de vernieuwde Nieuwsbrief verschenen, die onder de doelgroep wordt verspreid om het bijna 35 personen tellende ledenbestand een groei-impuls te geven. Die doelgroep omvat overigens niet alleen medisch acceptanten in de branches leven en aov maar ook schadeclaimbehandelaars in deze branches.
De NVMA werd vier jaar geleden in het leven geroepen op initiatief van René Mogge, werkzaam bij Van Nierop. Mogge is nog immer voorzitter van de vereniging. Andere bestuursleden zijn Lida Blijdorp (VVAA, secretaris), John Franse (AXA, penningmeester) en Jan-Willem Rijken (DBV).
De contributie bedraagt f 60 per jaar. Voor elk volgend lid van eenzelfde maatschappij wordt f 30 contributie gerekend.
Voor meer informatie: Lida Blijdorp, p/a VVAA, postbus 8153, 3503 RD Utrecht, tel. 030-247.44.20.

Reageer op dit artikel