nieuws

Verbond verstrekt ondernemers digitaal verzekeringsinformatie

Archief

Bij wijze van experiment verstrekt het Verbond van Verzekeraars sinds kort digitaal informatie over verzekeringen aan ondernemers, met name in het midden- en kleinbedrijf (MKB).

De ongeveer 100 pagina’s algemene informatie over verzekeringen voor (MKB-)ondernemers kunnen worden opgevraagd via het ‘Videotex ondernemersloket’ van de gemeente Rotterdam.
De informatie is primair bestemd voor ondernemers in de Maasstad en directe omgeving, maar kan ook door bedrijven elders in het land worden opgevraagd met behulp van een pc en modem, via Videotex, 010 – 21.21.222, Spirit, ondernemersloket. De Rotterdamse bedrijven kunnen het ‘ondernemersloket’ ook oproepen via de teletekstpagina’s van StadsTV.
Het ‘ondernemersloket’ van Spirit bevat, behalve algemene verzekeringsinformatie, nieuws en informatie over onderwerpen die ondernemers aangaan. Voor meer gedetailleerde informatie en adviezen wordt verwezen naar verzekeraars en het intermediair, aldus het Verbond.

Reageer op dit artikel