nieuws

Veranderingen op komst in Britse en Amerikaanse makelaarswereld

Archief

De makelaarsmarkten in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten krijgen met grote veranderingen te maken

Terwijl in laatstgenoemd land nieuwe spelers op de markt worden verwacht, wordt Groot-Brittanie vooral rekening gehouden met een groeiend aandeel van bestaande kleine en middelgrote makelaarskantoren. Volgens een Amerikaanse marktanalist is een softe verzekeringsmarkt een ideale situatie voor nieuwkomers op de makelaarsmarkt. In Groot-Brittannië wordt de groei van het middensegment vooral toegeschreven aan de overstap van kaderfunctionarissen bij grote bedrijven, die door de vele managementtaken terug verlangen naar de kern van het verzekeringsvak en hun carrière bij kleinere bedrijven willen voortzetten.

Reageer op dit artikel