nieuws

Venetiaanse spot van De Hypotheker

Archief

De Hypotheker heeft een nieuwe commercial op de buis gebracht. De spot, die zich afspeelt in Venetië, richt zich op doorstromers op de woningmarkt.

In de commercial maakt een echtpaar een gondeltocht op het Canal Grande in Venetië. Bij de aanblik van de eeuwenoude gebouwen moet de man denken aan het hypotheekdilemma waar hij mee te kampen heeft. Zijn vrouw stelt hem gerust (“Daar heb je toch iemand voor!”), waarna de vertrouwde pay-off “Jazeker, de Hypotheker” de gondelier van schrik in het water doet belanden.
Met de spot wil de adviesketen “een sterkere voorkeurspositie” verwerven bij de doorstromers op de woningmarkt, die doorgaans complexere beslissingen moeten nemen. Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat de reeds bestaande twee commercials (gericht op starters) de top of mind-bekendheid van de keten hebben vergroot van 13% naar 23%.
Ook Venetië is niet veilig voor de slogan van De Hypotheker.

Reageer op dit artikel