nieuws

Vektis-congres over kosten in de zorg

Archief

Onder de titel ‘De waarde van de zorg’ houdt Vektis op maandag 30 oktober een middagcongres over kostenontwikkelingen in de zorg.

Op het congres van Vektis, het informatiebureau van en voor verzekeraars, worden achtergronden en oorzaken belicht van de kostenontwikkelingen in de gezondheidszorg. Het congres is vooral bedoeld voor directies en managers van zorgverzekeraars. Lezingen worden gehouden door drs H. de Wit van het College Tarieven Gezondheidzorg, drs L. Vandermeulen hoofd beleid financiering Prismant, prof.dr. A. Klamer hoogleraar economie van kunst en cultuur Erasmus Universiteit, en Martin Bontje, algemeen directeur Zorgverzekeraars Nederland. Dagvoorzitter is drs Dan Huessmann, voorzitter raad van commissarissen Vektis.
Het congres vindt plaat in conferentieoord Zonheuvel in Doorn. Inl.: tel. 030-69.88.323, Lea van Rhenen.

Reageer op dit artikel