nieuws

Veenstra verlaat Vendex KBB

Archief

Auke Douwe Veenstra (43) stapt per 1 februari op als directievoorzitter bij Vendex KBB Cards & Financial Services

Hij heeft sinds 2002 concepten als BijFinance geïntroduceerd, verzekeringen in de schappen gebracht bij Hema en V&D Geldzaken opnieuw ingericht. Het vertrek betekent volgens Veenstra niet dat de financiële tak van Vendex KBB wordt opgedoekt. “Ik ben aangenomen om een productgroep te ontwikkelen en de winkels moeten het nu zelf gaan doen.” De reden voor zijn vertrek is volgens Veenstra dat Vendex KBB door de mindere economische tijden minder geld in financiële concepten wil steken. “Ik vraag me af of dat wijs is.” Er komt geen nieuwe directievoorzitter; binnen het concern worden de ICT- en de financiële afdeling samengevoegd. 

Reageer op dit artikel