nieuws

VDAB wil docenten terug in de schoolbanken voor PFP

Archief

De Vereniging Docenten Assurantie & Bankleer (VDAB) vindt dat docenten op een Regionaal Onderwijscentrum (ROC) met het oog op de nieuwe belastingplannen bijgeschoold moeten worden op het gebied van persoonlijke financiële planning.

De VDAB heeft daarom, in overleg met Nibe-SVV, het initiatief genomen om op diverse plaatsen in het land nascholingsdagen te organiseren. Er wordt gestart zodra er twaalf deelnemers zijn. De eerste sessie is gepland op vrijdag 23 juni in Katwijk.
De kosten bedragen voor leden van de VDAB f 995, voor niet-leden f 1.295. De cursus is verdeeld over drie dagdelen en duurt tot ’s avonds half negen.
In de ochtend wordt de theorie van PFP onderwezen, ’s middags is men bezig met een aantal case-studies en in de avonduren komt de toepassing in het onderwijs aan de orde.
Meer informatie: 0182-53.33.00.

Reageer op dit artikel