nieuws

VCN krijgt van Monuta volmacht

Archief

Uitvaartverzekeraar Monuta heeft een volmacht verleend aan de Verzekerings Combinatie Nederland (VCN).

VCN werkt als backoffice-organisatie voor honderd intermediairbedrijven. VCN is een zusteronderneming van Veldsink Assurantiën (zestig medewerkers, zes vestigingen). Het volmachtbedrijf van de Veldsink-groep heeft vestigingen in Nuenen (hoofdkantoor) en Middelburg. VCN had al twaalf volmachten en voegt met de Monuta-volmacht een uitvaartverzekering toe aan haar particuliere TotaalPakket.
Voor Monuta is het dit jaar de vijfde volmachtverlening. In totaal zijn er nu twaalf afgegeven.
Op de foto staat links VCN’er Stefan Bell en naast hem de ‘Monutanen’ Yannik van Bergeijk-Gruys, Jan-Willem-Baake en Johan Pieters. Zittend wordt Monuta-directeur Cors Hage geflankeerd door de VCN-mensen Hans van Limpt (links) en Jeannette Veldsink.

Reageer op dit artikel