nieuws

Vandenende na reorganisatie onder een nieuwe vlag verder

Archief

De Westlandse Vandenende Adviesgroep heeft de reorganisatie voltooid en kent sinds kort een nieuwe eerste man en ook een nieuwe huisstijl.

Erik Koeze (43) voert sinds 1 januari de directie over Vandenende, die sinds medio 2000 onderdeel is van de nieuwe holding Esperion. Koeze, sinds 1992 bij Vandenende actief, is onder meer bekend van zijn optredens als Garantiemakelaar in het tv-programma Woonmagazine.
Arie van den Ende heeft als algemeen directeur van Esperion nog een aantal taken in zijn portefeuille (waaronder juridische en financiële zaken en het personeelsbeleid). Henk Koppejan is benoemd tot directeur Business Development van Esperion; Ellen Bergsma heeft voor een sabbatical year gekozen.
Esperion/Vandenende houdt op 16 februari een symposium onder het motto ‘Het nieuwe ondernemen – een bron van inspiratie’. Dit symposium is via een speciale uitgave van het magazine Ode onder de aandacht van ruim tienduizend ondernemers gebracht.

Reageer op dit artikel